Prova på Vedic art den 28-29 augusti i Skultuna

Välkommen till en härlig helg för dig som aldrig hållt i en pensel och tror dig inte ens kunna rita en streck- gubbe. Just du  har alla möjligheter . Eller om du kanske vill uttrycka dig själv på ett annat sätt.. Vi är alla skapande varelser och skapar både konst och liv. Vi öppnar ögat för skapandet och livet. Hittar mer av oss själva. Glädjs med färg och form. Oftast får vi nya vänner också.

På denna kurs lämnar vi prestation och krav och ger oss in i de första fyra principerna inom Vedic Art.

Du behöver inte ha något alls med dig förutom ditt öppna hjärta. Jag har allt material, de fyra första principerna, övningar, meditation,  handledning för den som önskar, kaffe/ te.

Kursen kostar 1100: , och hålls hemma hos mig.

Skicka din anmälan, dina frågor eller din mailadress till bigigard55@gmail.com

så får du fullständig information.

 

 

Inspirationshelg 21-22 augusti 2021

Du som målat hemma på kammaren nu under Coronatider och vill ha nya idéer, inspiration och glädjas med andra i skapandet.  Leka med färger, verktyg, ink, vatten och plus lite annat som jag har med , har nu möjlighet att få inspireras i vacker miljö i Skultuna i Scoutlokal lördag- söndag 21-22 augusti, kl 11-16.

Du har med dig dina akryl färger, duk , vattenspruta och penslar. Och jag har resten av materialet. Jag visar och du leker och provar.

Vi har möjlighet att vara både ute och inne. 

Scoutlokalen ligger bara ett par hundra meter bakom Skultunabruket där du kan äta  lunch  eller så har du med dig något till lunch. Det finns fullt utrustat kök. 

Kaffe/ te börjar vi med när du kommer. 

Det finns 6 st platser kvar idag den 22 juni 2021.

Vill du boka din plats eller få full info så skriv till bigigard55@gmail.com