Bigi

Hej!

Roligt att du vill titta in på min sida....

Jag heter Birgitta men signerar mina tavlor med Bigi, därav hemsidans namn. Intresset för att  rita och måla har jag burit med mig sen barnsben. Jag hade lyckan att träffa en och annan lärare som uppmuntrade mig på vägen, och så var jag så envis att jag aldrig gav upp. Behovet att uttrycka mig kreativt tog alltid över. När jag hittade Vedic Art så småningom så visste jag att det var helt rätt för mig och jag hade hittat hem. 

Ja, jag verkligen njuter målning. Oftast startar jag och har ingen aning vart den ska ta vägen. Ibland målar jag en känsla eller ett ord ..Ibland blir det motstånd och då är det bara att vänta eller starta en ny medans den första får ligga till sig. .. Så nästa dag bara händer det .....

 

Jag önskar alla barn får träffa lärare som uppmuntrar eleverna och deras skapande och kreativa sidor. Vi behöver utveckla den högra hjärnhalvan minst lika mycket som den vänstra delen. Så blir vi mer tillfreds som människor och kan vara i större närvaro i livet och med varandra.

Vedic Art har jag målat sen sommaren år  2010 då jag gick grundkurs på Öland. Det var samma år i december som grundaren Curt Källman dog, så tyvärr hann jag aldrig träffa honom. Men jag läst några böcker och hört många historier om honom.

Jag har fortsatt att gå fortsättnings, fördjupningskurser och lärarkursen i VedicArt och glädjer mig ständigt åt de många intessanta möten jag få ta del av.

Vill du se mitt skapande så gå till mina bilder.

Vi skapar ständigt. Varje val vi gör är ett skapande. Varje tanke skapar nya tankar och nya handlingar. Varje gång vi startar med att måla en linje har vi gjort ett val. Att skapa är att leva.