Med vänlig hälsning

Birgitta Gårdensjö

"Med fötterna på jorden och penslarna i himlen" Curt källman

Att skapa är att leva!

Vedic Art källan samarbetar med Folkuniversitetet.

Välkommen till min  sida.  Mörkret och kylan gör sig påmind och naturen går i vila.Vad är bättre då än att vara i vila och närvaro med sig själv. Ett sätt är att skapa och vara kreativ genom att måla.

Här kan du läsa under de olika sidorna om t.ex.Vedic Art,  se mina bilder och läsa vad som händer i Ateljen i Källan i Västerås eller på andra platser där jag har mina kurser.

En unik kurs i Västerås med sonen till metoden av Vedic Art, Johannes Källman,  blir det det den 30/11- 1/12. Kursen heter 17 principer för livet. Förkunskaper, Vedic Art grundkurs. Se mer under fliken kurser.

För dig som inte har gått hela kursen och har kvar principerna 12-17 finns möjlighet att gå färdigt kursen den 16- 17 november. Också för dig som vill repetera principerna . Se mer under kurser.

 Målningen  för mig skapar större medvetenhet,  glädje och  även dessa fina möten i mitt liv, som jag är så tacksam över.

  För mig är det magi att måla. Målningen i VedicArt  ger mer mig av vila, få vara i större glädje och öppnar seendet och gå bortom prestation och krav.  Närmare  skapandet i måleriet och livet.

Kan jag  göra världen lite ljusare med det jag har att erbjuda inom Vedic Art i Källan så glädjer det mig. Det var här jag själv hittade dörren till större frihet och glädje. Och vill gärna dela med mig av mina erfarenheter i målandet.

Vill du som förening, "gäng" eller annan grupp dela  några timmar  tillsammans i kreativitet, skapande, meditation  och tystnad så  handleder jag gärna.er en eftermiddag i Källan. Våra liv består av så många " måsten " och aktiviteter och detta är något för er som vill "slow down the wheels". Ett alternativ utan krav på prestation eller värderingar. Efter era önskemål. Maila mig för få en prisuppgift.

PS.Maila mig på bigigard55@gmail.com eller på kontaktsidan här så får du mer info.

 

 

 

 

 

 

 

På gång i Vedic Art Källan!

30. Nov, 2019

De 17 principerna för livet med Johannes Källman

Helgen 30/11- 1/12 2019 blir det en unik kurs med Johannes Källman i Västerås.
Kursen vänder sig till dig som gått grundkursen och för att få en fördjupning hur du kan använda de 17 principerna i ditt vardagsliv och dina relationer också. Se mer information på kurser.

16. Nov, 2019

VedicArt grundkurs Del kurs 3 med repetition

Välkommen lör- sön 16-17 november 2019. Du som har fått principerna 1-11 passar denna kurs. Eller om du gått hela kursen och vill repetera för att det var länge sen.
Se mer under kurser.

17. Aug, 2019

Fluidpainting OCH/ELLER grund VedicArt del 2 principerna 5-11

För dig som gått Prova på kurs i Vedic Art Del 2 eller Fluidpainting passar alla utan förkunskaper. 17-18 augusti i Rytterne Kyrkskola. Läs mer under kurser..

31. Aug, 2019

Prova på kurs VedicArt

Prova- på- kursen helgen 31 augusti- 1 september 2019 är i VedicArt Källan på Vallingatan 4 i Västerås. Allt material till målning ingår, fika, meditation och personlig handledning och de fyra första principerna inom Vedic Art. Det här är en kurs för den som aldrig målat men velat prova sin skapande sida. Men det också en kurs för den som vill hitta mer av sitt egna uttryck. Eller för att vara närmare dig själv. Öva ditt skaparseende...Skriv gärna om du har undringar eller för att anmäla dig. Anmälan ger garanterad plats. Kurshelg 1000:- bigigard55@gmail.com

Det finns ingen video