Vila

Med vänlig hälsning

Birgitta Gårdensjö

"Med fötterna på jorden och penslarna i himlen" Curt källman

Att skapa är att leva!

Vedic Art källan samarbetar med Folkuniversitetet.

Välkommen till min hemsida. Här kan du läsa om VedicArt,  kurser, målning, och se mina bilder. Det är början på augusti än är sommaren ljuvlig. 

Inget är som tidigare. Tror heller det kommer bli som tidigare. Vi hittar nya spännande vägar att gå på. Hoppas du hittar din väg. Kanske är det denna väg.....

Vill du uttrycka och ta fram mer av din skapande sida. ? Här är några förslag....

- Helgen den 5-6 september 2020 kommer jag ha en Prova-  på- kurs- VedicArt, och de första 4 principerna för VedicArt. Allt material ingår. får del 1 av grundkursen och kan fortsätta närhelst du vill och det passar dig med del 2. Kostnad 1100:-  Läs mer under fliken kurser. Kursen är inställd 

Lokal:Vedic Art Källan , Västerås

-Tisdagen den 8 september kl.12:30- jag16:00 meditation med målning i Källan. Kaffe och te ingår.  Du behöver inte gått någon VedicArt grundkurs för att vara med. Du har med dina egna färger och duk. Anmäl per mail. Kostnad 200:-

 Målningen för mig skapar större medvetenhet, närvaro,  glädje och  även dessa fina möten i mitt liv, som jag är så tacksam över.

  Vill du ge dig chansen att ge dig själv mer av varande, få vara i större glädje och öppna seendet och gå bortom prestation och krav. Hitta mer av ditt eget uttryck .Närmare skapandet i måleriet och livet.

 -  Dessa kurser ger mig mer av stillhet och energi,  och kan jag  göra världen lite ljusare med det jag har att erbjuda inom Vedic Art . Det som gett mig och öppnat upp mig mina egna dörrar.  Och vill gärna dela med mig av mina erfarenheter i målandet och av livet.

Vill du som förening, "gäng" eller annan grupp dela  några timmar  tillsammans i kreativitet, skapande, meditation  och tystnad så  handleder jag gärna.er en eftermiddag i Källan. Våra liv består av så många " måsten " och aktiviteter och detta är något för er som vill "slow down the wheels". Ett alternativ utan krav på prestation eller värderingar. Efter era önskemål. Maila mig för få en prisuppgift och önskemål som ni kan ha lyssnar jag gärna till.

PS.Maila mig på bigigard55@gmail.com eller på kontaktsidan här så får du mer info. Du kan också läsa mer på kurser.

 

 

 

 

 

 

 

På gång i Vedic Art Källan!

8. Sep, 2020

Målningseftermiddag 8/9 kl.12:30- 16:00

För alla som vill måla..Högst 5 st.. Vi håller avstånd . Se kurser.

5. Sep, 2020

Prova- på- kurs VedicArt

Se mer på kurser. Obs! Endast 5 stycken. Vi håller avstånd så klart.

7. Mar, 2020

Prova - på Vedic Art grundkurs del 1

Helgkurs den 7-8 mars. .Medtag ett öppet hjärta Läs mer på kurser.

4. Feb, 2020

Meditation och Fritt måleri 4 februari

För dig som vill meditera och måla fritt en eftermiddag. Läs ovan

1. Feb, 2020

Del kurs 2 principerna 5-11 grundkurs VedicArt

Vi fortsätter i den kreativa processen efter Prova- på - kursen. Finns två platser kvar. Maila mig så skickar jag mer info

29. Dec, 2019

Fritt måleri med meditation 29/12

Finns endast en plats kvar i Källan . Ta med dina egna målarsaker..Anmälning genom att maila bigigard55@gmail.com
Kostnad 200:-

30. Nov, 2019

De 17 principerna för livet med Johannes Källman

Helgen 30/11- 1/12 2019 blir det en unik kurs med Johannes Källman i Västerås.
Kursen vänder sig till dig som gått grundkursen och för att få en fördjupning hur du kan använda de 17 principerna i ditt vardagsliv och dina relationer också. Se mer information på kurser.

16. Nov, 2019

VedicArt grundkurs Del kurs 3 med repetition

Välkommen lör- sön 16-17 november 2019. Du som har fått principerna 1-11 passar denna kurs. Eller om du gått hela kursen och vill repetera för att det var länge sen.
Se mer under kurser.

17. Aug, 2019

Fluidpainting OCH/ELLER grund VedicArt del 2 principerna 5-11

För dig som gått Prova på kurs i Vedic Art Del 2 eller Fluidpainting passar alla utan förkunskaper. 17-18 augusti i Rytterne Kyrkskola. Läs mer under kurser..

31. Aug, 2019

Prova på kurs VedicArt

Prova- på- kursen helgen 31 augusti- 1 september 2019 är i VedicArt Källan på Vallingatan 4 i Västerås. Allt material till målning ingår, fika, meditation och personlig handledning och de fyra första principerna inom Vedic Art. Det här är en kurs för den som aldrig målat men velat prova sin skapande sida. Men det också en kurs för den som vill hitta mer av sitt egna uttryck. Eller för att vara närmare dig själv. Öva ditt skaparseende...Skriv gärna om du har undringar eller för att anmäla dig. Anmälan ger garanterad plats. Kurshelg 1000:- bigigard55@gmail.com

Det finns ingen video